18 Mart 2013 Pazartesi

Bir bakan geçti

Bir telefon geldi ,Osmaneliden arkadaşım Bayram özçanak arıyor. Kadir abi bir araba solladım kimmiş diye baktığımda Ali Türkü gördüm durudrayım dedim , adam bizi tanımıyor neder nedemez diye durdurmadım.Dedim az önce beraberdik, "Abi aaber etseydin gelirdim"
İnsanların sevgisini kazanmak böyle birşey olsa gerek
Ali Bey Aydıncığa gidişinde uğradı sağolsun, Yusuf Şimşak Beyden Aldığım makinayı getirdiler. Makina bahanesi oldu , İki lafın belini kırdık .Ali beyi ve İlhami abiyi görmekten çok memun oldum.
Makinayı benim oldığımı öğrenince Ali bey süpriz yapalım ,, sen ara bir kamyona yükledim gönderiyorum diye tembihlemiş. Sabah oldu ilhami abi arıyor ama ben sesi tanımadığımda yol tarif ediyorum .
Üçüncü telefon görüşmemizde ses tanıdıık geldi ama bağlantı kuramadım " kamyonu şarampole kaydırdık kurtarıcı al gel " Atladım gittim kamyonete Ali bey ve ilhami abi karşımda , gerçekten süpriz oldu Aracı forklift ve kamyonet yardımıyla çektik. Bal makinamızı teslim aldık, bir iki çayla kısacık gibi geçen bir sohbetin arkasından uğurladım yolları uzundu fazla tutamadım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Dönüşlerinde tekrar bekliyorum. Yolunuz Açık olsun